ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Όροι και Προϋποθέσεις:

 • Αλλαγές και επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Spanoudakisshoes.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους παρόντες όρους.
 • Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή πλυθεί, να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι τους, να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους, η οποία επίσης θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και να συνοδεύονται από το παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο).
 • Για αίτημα αλλαγής επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@spanoudakisshoes.gr ή τηλεφωνικά στο 210 6890044. Μόλις ολοκληρωθεί η επικοινωνία μας, γίνεται αποστολή του νέου δέματος και με την παράδοση δίνεται το δέμα προς επιστροφή στον διανομέα (courier).
 • Τυχόν πιστωτικά υπόλοιπα που δύναται να προκύψουν από τις συναλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή στα φυσικό κατάστημα Σπανουδάκης Υποδήματα – Δερμάτινα Είδη, λήγουν μετά την πάροδο των 12 μηνών.
 • Για την επιστροφή, αλλαγή ή αντικατάσταση του εμπορεύματος θα λαμβάνεται υπόψη η αξία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους για τους παρακάτω λόγους:

 1. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 

Για αίτημα αλλαγής επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@spanoudakisshoes.gr ή τηλεφωνικά στο 210 6890044. Μόλις ολοκληρωθεί η επικοινωνία μας, γίνεται αποστολή του νέου δέματος και με την παράδοση δίνεται το δέμα προς επιστροφή στον διανομέα (courier).

Στην περίπτωση έκδοσης πιστωτικού κουπονιού ή επιστροφής χρημάτων, τα έξοδα αποστολής του προϊόντος βαρύνουν τον πελάτη.

 1. ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση που αποδεδειγμένα η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα εκ μέρους της εταιρείας, δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης άλλου προϊόντος από αυτό που παραγγέλθηκε κατά είδος ή ποσότητα έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάστασή του με το αρχικώς παραγγελθέν προϊόν ή με άλλο μέχρι το ύψος του καταβληθέντος τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε.

Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής του αρχικού προϊόντος και αποστολής του καινούργιου βαρύνουν την εταιρεία.

 1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση που κατά την παράδοση το είδος είναι κατεστραμμένο ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος του ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος είναι ελαττωματικό έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι το ύψος του καταβληθέντος τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς. Εάν παρέλθει το χρονικό διάστημα των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής η εταιρεία δικαιούται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και συνεπώς να αρνηθεί την αντικατάσταση.

Για την επιστροφή ελαττωματικών ειδών επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@spanoudakisshoes.gr ή τηλεφωνικά στο 210 6890044.

Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής του αρχικού προϊόντος και αποστολής του καινούργιου βαρύνουν την εταιρεία.

 1. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης (μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και δεν έχει καταστραφεί η συσκευασία του) και να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που έχετε καταβάλει ή την έκδοση πιστωτικού κουπονιού αξίας αντίστοιχης του καταβληθέντος τιμήματος και διάρκειας 1 έτους, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Για αίτημα επιστροφής επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@spanoudakisshoes.gr ή τηλεφωνικά στο 210 6890044.

Στην περίπτωση έκδοσης πιστωτικού κουπονιού ή επιστροφής χρημάτων, τα έξοδα αποστολής του προϊόντος βαρύνουν τον πελάτη.

Παρακαλώ ενημερώστε μας για τα στοιχεία της τράπεζας, του αριθμού λογαριασμού και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου ώστε να καταστεί εφικτή η επιστροφή των χρημάτων σας.

Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων δρομολογείται αμέσως μόλις παραλάβουμε το προϊόν και εφ’ όσον αυτό είναι σε άριστη κατάσταση και ολοκληρώνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών.

Διαδικασία Αλλαγής Προϊόντων μέσω του Καταστήματος Σπανουδάκης Υποδήματα 

Αλλαγές προϊόντων που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορούν να πραγματοποιηθούν και απ’ ευθείας σε οποιοδήποτε φυσικό μας κατάστημα, με προϊόντα της τρέχουσας σεζόν, φέροντας πάντα μαζί το παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο).

 • Αριστοφάνους 22,  Χαλάνδρι ΤΚ 15234, Τηλ.: 210 6890044

ΠΡΟΣΟΧΗ!

 • Για προϊόντα τα οποία έχουν αγοραστεί σε φυσικό κατάστημα, οι αλλαγές γίνονται δεκτές σε φυσικό κατάστημα, είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω courier, αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
 • Για προϊόντα τα οποία έχουν αγοραστεί από φυσικό κατάστημα, δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.
 • Το κατάστημα δεν είναι υποχρεωμένο να αλλάξει το επιστρεφόμενο προϊόν εφόσον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα του κωδικού στην αποθήκη του.

Τα δικαιώματα του καταναλωτή τελούν υπό την προστασία των σχετικών διατάξεων του νόμου 2251/1994 για την Προστασία του Καταναλωτή (ΦΕΚ Α’ 191/1611 1994) όπως αυτό σήμερα ισχύει.